Kun aika koskettaa

Runoilija auringonlasku



Äänettömän
lupauksen

läheisimmistä 
​yhteisestä hetkestä

​Aistimuksen
varaan

jätit minut kesken

Mielikuvien
kautta

​Toivoa 
eteenpäin 






oletus
Kategoria: 
 

Kommentit


Kaipaava, herkkä runo.
 
Hienosti rytmitetty runo, aavistus on runosi sanoma. Pidin tämän mystisestä otteesta.
Kaunis ja herkkä runo.. Iholle tulee "jätit minut kesken" kohta..
Kaunis ja herkkä
Minusta tämä runo puhuu enemmän rivien väleillä kuin riveillä, Pidin tästä.
 

Käyttäjän kaikki runot