Elämää ihmeeseen

Runoilija Yönsilmät

nainen
Julkaistu:
24
Liittynyt: 22.12.2011
Viimeksi paikalla: 17.5.2024 21:53

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Lämmin kiitos kaikille minua äänestäneille. Viikon 16. runoilija kiittää.
 
Oman sydämeni kipukohdat,
valolla tahtoisin maalata

Mutta sittenkin,
vajoillakin on kaunis katse
ja löytäähän aurinko niihinkin
ehtien eheyttää

menetetyn ajan takaa

Sydänikävästä
enkelitkin lentävät
pudotakseen polulleni, jalkojeni juureen
sallimuksen sanoilla,
armosta - kiitokseen

jäädäkseen tunteeseen

Miksi minä itken,
kun huominenkin hymyilee
ja jokainen särjetty sana

tekee elämää ihmeeseen

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upeaa, itkeminen yleensä auttaa ja helpottaa.
 

Käyttäjän kaikki runot