.

Runoilija Tälläinen-olen

Pitkällä paidalla piilotan perseen
Kädet tulevat silti

Kädet jotka taputtavat istumaan syliin 
Syliin että voit kosketella 

Kädet jotka naputtavat fantasian
Fantasian jonka lähetät

Kädet jotka ottavat kuvan peniksestä
Peniksestä jonka haluat sisään

Olen nainen jolla on oikeus omaan kehoon
 Jolla on oikeus rauhaan 

Olen vain nainen sinulla on oikeus kehooni
Sinulla on oikeus häirintään 


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Onpa puhutteleva runo. Loppu järisyttävä. Tulee mieleen sana EI. 
Ei on joillekki miehille hyvin vaikea. Sitä toivoo että asiat olisivat kuten yliviivatut sanat kertovat 
Kipeä aihe mutta samalla jotenkin sait otteeseen runon keinoin yliviivaus toimii ja sisältö tulee selväksi
Kiitos tästä 
 

Käyttäjän kaikki runot