Kevät

Runoilija Laura

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2009
Viimeksi paikalla: 2.5.2024 9:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen kulkenut pitkän matkan
mutta olen vasta tässä.
"Olet vasta tässä",
he sanovat.

Mutta kukaan ei kysy,
kuinka kaukaa
olen tähän hetkeen tullut.

  - Maaria Leinonen





Kiitokset kaikille palautteen antajille!

 
 




Päästä valloilleen vedet,
kohmeisiksi jännittyneet,
raota koivujen silmut,
niissä vihreä jo odottaa.
Avaa toisilleen ihmisten sydämet,
pimeän jäljiltä hapuilevat.

Kun on aika.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana! Tässä hiirenkorvat jo pilkottaa
Voimallinen kevätruno.
Kyseinen aika on toivottavasti hyvin lähellä.
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Laura Kevät 25.4.2024 3 Runo
Laura Sinua varten 18.4.2024 4 Runo
Laura Me, jotka luulemme 10.4.2024 4 Runo
Laura Mitä osaisin 21.3.2024 3 Runo
Laura Kaipaako meri 13.1.2024 5 Runo
Laura Helisee 5.12.2023 6 Runo
Laura Alku 16.9.2023 3 Runo
Laura Kaikella on aikansa 21.8.2022 5 Runo
Laura Voima 27.4.2022 5 Runo
Laura Ilo 30.3.2019 9 Runo