Tee itsellesi

Runoilija tulenpuhuja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2006
Viimeksi paikalla: 25.4.2017 8:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.1978

 

Jokainen tekosi
huokuu päättäväisyyttä
ellei katso tarkemmin

ja jokainen liikkeesi
on jäykkä kuin jäisen neidon

vihaisen prinsessan virheetön maailma
ei kaipaa kaltaistani epäjohdonmukaisuutta

siksi sinä sysäät minut pois
itseäsi lämmittämästä

eikä kukaan saa tietää
että sinun päätetty määrätietoisuutesi
ja loputon kylmyytesi

on vain

aran ja yksinäisen sydämen typerä suoja

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi koskettaa ja ravistaa...

 

Käyttäjän kaikki runot