Tulitikku

Runoilija Vesku75

Illat pimenee ja yöt lyhenee, kun ei mua nukuta.
Tulitikkuja en tarvitse enään. Viimeisen kun raapaisin, ja sisälläni roihuaa.
Tulipalo on irti ja mä haluun sua. En siihen enään tikkua tarvitse, kun sisälläni jo roihuaa. 
Tahdoin tietää varmasti olenko valmis. On valmis lähteen kanssasi ihan minne vaan. Sitä tikkua kun en enään tarvitse. Tahtoisin sen tikun sinuun käyttää. 
Illat pimenee ja yöt lyhenee, kun ei meitä nukuta.

-V-
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa tunnelmaa, valoa ei tarvita, jos on jo joku lähellä.
 

Käyttäjän kaikki runot