Musta on

Runoilija Mystis

Ei ole mitään meitä
olemassakaan

Ei minusta ole
(ollutkaan)
tähän

Eikä kai Sinustakaan
(mitään tule)

Musta vain on
yhä mustaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut