Mä sanon mun möröille
et ne vois mennä pois
Sit mä laitan silmät kii
Ja kuvittelen et olis joku
joka pitäis mun kädestä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Miljoonittain kiitoksia <3
Mä sanon mun möröille
et ne vois mennä pois
Sit mä laitan silmät kii
Ja kuvittelen et olis joku
joka pitäis mun kädestä
Kommentit
Mörön havaitsen vaikkapa päivittäin.
Sen jokainen tietää, missä, mutta
sehän onkin jo kulunut vitsi.
HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ!
Suloinen runo. Möröille ei saa antaa periksi, muuten ne jää asumaan. :)
Joskus ne mörötkin on sellaisia että niitä voi pitää kädestä;)
kiitos vinkistä - teen samoin...
Täällä on vissiin sivulla nyt mörköjä, kun ei ketään näy - runot vaan ilmaantuu. : ))
Välillä ei ne möröt tahdo totella,on niin itsepäisii,että kiukutta,herkää,pidän.
Hymy..:)
Hyvä runo tämä.
Joopa joo..möröt liikkuu pääsiäisenä ja auttavaa kättä tarvitaan, jos siinä vilä muna ehjine kuorineen.
*Hyvää Pääsiäistä* vain.
ps. noitiaki liikkuu viä lisäks
Möröt pitää kohdata niin ei enää pelkää,hyvä runo
Pienempänä pääsi mörönsyötiksi pelottaviin paikkoihin. Näin suurempana ei kukaan uskalla iskeä isoon iskukoukkuun. "Mörkö mikä mörkö"
niin miekii..
ojentaa kättä...
Aidolla tavalla niin koskettava runo.
Hyvä idea ja runo : )
Siunauksellista pääsiäistä.
Sivut