Se koru
se joka on kaulallasi
siinä yhdessä kuvassa
Minä tunnen sen
Se on painunut ihooni kerran
jossain toisessa elämässä
kauan sitten
Katso vaikka
Yksi sen timanteista
on syntynyt minusta
Se kyynel
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno! jäin miettimään kyyneleen synnyn syytä... onhan tässä aikaa aprikoida.
Hyvin herkkää kokemista. Lopussa tunne vielä vahvistuu....lisää.
Mielenkiintoinen,
hybr. hiili!
Huikea pyöräytys silmästä.
Upaa,pidän.
Täähän on ihan
Timantti*
huigee!!
:)
niin upee teksti
olen sanaton
ajatukseni risteilee
Aavistuksellisen herkkää ja kaunista.
Koneestani on todellakin kirjaimet loppu, tai oikeammin eivät ne loppu ole, en vaan löydä tarpeeksi kauniita, tämän runon kommentointiin.
Mutta mieleeni tämä painuu polttomerkin tavoin syvemmälle kuin tatuointi.
Tämä on vaikuttava runo ja nyt yhtymäkohtia etsimään.
Tähän ei riitä tökkäys tai tykkäys tätä pitää rakastaa.
Miten mää nyt sen ossaisin edes sanoa, miten paljon tämä runosi ravisuttaa hitto soikoon ! Taitava ilmaisutapasi ottaa lukijan kuin lukijan, olet onnekas omistaessasi jotain niin ainutlaatuista.
Joskus jokin muisto jää niin elämään, että muistaa vielä vuosienkin jälkeen kaikki sen eri vivahteet. Koskettava! :)
Herkkä, kaunis runo
Sivut