Olette menettäneet minussa komedian ainekset Päätyn aina jotenkin nolosti Selite: Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 24.10.2012 0:00 Neito68 Huvittava runo...tuskin ny sentään aina ; ) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 24.10.2012 0:00 vesilintu Komedienne päätyy pää tyynyyn Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 24.10.2012 0:00 kissakani Sai nauramaan :-D Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 25.10.2012 0:00 YksitoistaMinuuttia Suloinen :-) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 24.10.2012 0:00 pimju loistava :D Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 25.10.2012 0:00 Albatrossi Mukava silmissä kuin pikkuleipä tarjoiluvadilla koriste. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 24.10.2012 0:00 Carre Ai,...nyt kun yleisö on odottanut komediaa, niin se kääntyykin tragediaksi. Ei, kai ny sentään..eiikä Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 26.10.2012 0:00 Anna Sohlaus *Hihittää ääneen* Tuttu tunne :D Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 25.10.2012 0:00 Vainsanatovat Fiksu runosi on huumorilla höystettynä :-7 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 25.10.2012 0:00 Riitu Eskontytär Tämä loppukohtaus ainakin minut sai hyvälle tuulelle :-) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Huvittava runo...tuskin ny sentään aina ; )
Komedienne päätyy pää tyynyyn
Sai nauramaan :-D
Suloinen :-)
loistava :D
Mukava silmissä kuin pikkuleipä tarjoiluvadilla koriste.
Ai,...nyt kun yleisö on odottanut komediaa, niin se kääntyykin tragediaksi.
Ei, kai ny sentään..eiikä
*Hihittää ääneen* Tuttu tunne :D
Fiksu runosi on huumorilla höystettynä :-7
Tämä loppukohtaus ainakin minut sai hyvälle tuulelle :-)
Sivut