Pidä Sinä kaikki muu Minä kerään mukaani vain ylpeyteni rippeet Astelen ulos kuvastaoletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 23.11.2015 9:57 Lovetar Jostain syystä tämä runosi sai mut naurahtamaan ääneen, -hyväntahtoisesti toki. Runo, jonka "näkee". Hyvä. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 23.11.2015 11:32 Mur Minä näen muunelmana mainiosta kansaviisaudesta: Köyhällä on vain ylpetensä. Variaatio on sinun käsiissä saanut sisältöön hyvän lisään. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 23.11.2015 12:04 Neito68 Surullista... hieno runo kylläkin. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 23.11.2015 12:54 Testipoisto Surullinen tunnelma riipaisee Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 23.11.2015 19:44 Nasicornis Surullinen runo elämän jaosta mutta hyvin ilmaistu runossa. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 23.11.2015 22:55 3f521a518aabacceb7795196534d14d5 Tässä on todella etäännyttämisen makua. Uskoisin. Mutta hyvin vedetty. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 25.11.2015 16:45 mare Surullinen, mutta voimakas on runosi. Tärkeintä on, että voi katsoa itseään silmiin. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 26.11.2015 12:31 arlette Viimeinen rivi sitoo runon edelliset rivit osuvaksi kokonaisuudeksi. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 22.10.2016 23:00 Taigamagiainen Sepän oiskin taito kävellä kuvasta, hieno :-) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen … 14 15 16 17 18 19 20 21 22 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Surullista... hieno runo kylläkin.
mutta hyvin ilmaistu runossa.
Sivut