Kai mä ajaisin
ajaisin vaan
Jos tietäisin ajavani
Kauemmas Sinusta
- - -
Kilometrikin lähempänä Sinua
ja varmasti halkeisin
Tästä ikävästä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Miljoonittain kiitoksia <3
Kai mä ajaisin
ajaisin vaan
Jos tietäisin ajavani
Kauemmas Sinusta
- - -
Kilometrikin lähempänä Sinua
ja varmasti halkeisin
Tästä ikävästä
Kommentit
Ei se katoa ikävä, lisääntyy vaan, oli matka sitten kuin kauas tahansa
Mie en potkupyörällä lyhyessä ajassa pitkälle pääsis.
Eihän itseään pääse karkuun vaikka kaasupohjassa painaa menemään eteenpäin..
Hyvä on ikävänsä kohdata..
Liian lähellä ja silti niin kaukana...se on se pahin... hyvä runo
Sivut