Lastenhuone

Runoilija Mystis

Taskukirjojen hautausmaa
ja videovuokraamo

Samojen seinien sisällä

Kaikki on juuri niin
kuin pitääkin olla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on jotain mystistä,
mutta samalla selkeää.
Hieno vastakohdakkaisuus!
Lapset on parhautta ♥

Jään miettimään tätä runoa pitkäksi aikaa.... Onko runoilija halunnut herättää ajatuksen siitä,että kaikki ei ole ihan niin kuin pitää (tämä on ensimmäinen tulkintani). Näin maalle muuttaneena toivoisin lapsille tilaa temmeltää muualla kuin taskukirjojen ja videovuokraamon välissä...
Sitten huomaan sanaan "hautausmaa" ja tulkitsen noiden asioiden olleen mennyttä elämää -joko niin,että lapset ovat kasvaneet tai löytäneet jotain muuta tekemistä.
Nykyajan lapset tuskin enää innostuisivat käpylehmistä mutta muutakin voi olla... :)
Pysähdyttävä teksti. Upea. Erilaisesta aiheesta.

Paljon antava runo jossa tyytyväistä elämän makua, tykkäsin;

Tästä kyllä pidän.. Runo jättää kivasti varaa tulkintaan.

Tämä herättää ajatuksia moniin suuntiin.

Mukava, hyvä runo
Paljon onnea syntymäpäivänäsi : )

paljon hyvää ajatuksellista
tässä runossa. Onnittelut!

Mielenkiintoinen huone,pidän.
Hyvää syntymä päivää.

~ Hyvää Syntymäpäivää ~

Tämä on taas näitä huone-runoja joissa ehdottomasti olet parhaimmillasi. Toki rakkauskin saa Sinut kukkimaan, mutta näissä on se jokin joihin jää vain kiinni.

Fantastinen pikku luomus.

Niinhän se on. Perheessä on kaikenlaista kamaa, kaapit pursuu, seinät ja lattiat vaikka mitä...ainakin täällä. Videoita ja vanhoja pelejä yms. löytyy pölyttyneinä.
Mutta HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ! :)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut