Tein vaihtokaupat
yön kanssa
Minä annoin sille kaikki
kauneimmat sanani
rakkaudesta
Kuiskasin ne porttikongin hämärään
Pidin puheen katulyhdylle
vakavalla naamalla
Niin minä...
(sain siipeni)
Ja askel askeleelta näin
miten ihoni sai hopeisen värin
erotin verisuonten sykkeessä lauluja
ihmeellisiä alkukantaisia säveliä sydämenlyönneillä
Olin kuin kuumeessa
Kun asfaltin pintaan putosivat pisarat sateesta
minä juoksin valolta toiselle
varjolta varjolle
pimeään
Kunnes osasin lentää
Selite:
...öisin olen lähempänä kotia...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi