kesätuulet,
enkelten henkäykset
lämpimästi kuiskaavat,
kutsuvat minua
hyppään pumpulilaivojen
kyytin,
vailla päämäärää
välähdys sudenkorennon
siivessä,
valkoisen haituvan lento
tänään haluan
olla pieni
enkelten henkäykset
lämpimästi kuiskaavat,
kutsuvat minua
hyppään pumpulilaivojen
kyytin,
vailla päämäärää
välähdys sudenkorennon
siivessä,
valkoisen haituvan lento
tänään haluan
olla pieni
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ilo ja onni lyöttäytyä,
toivo syntyä,
elämä nousee,
pumpuliperhos tuulessa purjevene,
Suloista.
Sivut