ystävyys

Runoilija nicky

mies
Julkaistu:
454
Liittynyt: 27.4.2009
Viimeksi paikalla: 2.4.2024 7:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.11.1966

 
anna elämän
ilon tulla
ystävien kautta
ulos

se luo onnea ja
turvallisuutta

ihmsuhteissa
ja ystävyyksissä
on kakki
mahdollista

jotka luovat
aina jotain
iloista ja
kaunista

joista voi aina
iloita

ja niistä voi
tulla elämään
jotain
isoa
oletus

Kommentit

Koskettavaa, hyvin pystyt kirjoittamaan, vaikka on sattunut ikävästi.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut