sanoit niin
monesti
rakastavasi
minua
mutta aina
sen sanoessasi
muualle
katsoit
koskaan sen
sanoessasi
silmiäsi nähnyt
en
ja siksi tiennyt
en
oliko ne vain
joukossa muiden
sanojen
ja siksi
arvelen
tiesitkö edes
olemassa olon
rakkauden
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi