uusi vuosi

Runoilija nicky

mies
Julkaistu:
454
Liittynyt: 27.4.2009
Viimeksi paikalla: 2.4.2024 7:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.11.1966

 
uuden vyiden myötä
uudet lämpimät tuulet

antaa elämän
hymyillä vaikkei
aina olisi
aihetta

me kaikki
yhdessä voimme
tehdä paljon
hyvää

ja tuottaa toisille
onnea iloa ja
lähimmäsen rakkautta

nin jo autamme
paljon toisiamme
vaikeiden aikojen
yki

niin voimme
uudesta vuodesta
tehdä parempia
aikoja eikä siihen
tarvita mitään
taikoja

ollaan vain
ihmisiä toisillemme

niin voimme
tehdä aina
jotain positiivista
toisillemme

hyvää ja onnellsta ja
rauhallista
uutta vuotta 2023
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Samoin sinulle 😉 
Erittäin viisaasti ajateltu. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut