ekoteko

Runoilija nicky

mies
Julkaistu:
454
Liittynyt: 27.4.2009
Viimeksi paikalla: 2.4.2024 7:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.11.1966

 
toiset tyhjät
pullot ja
tölkit pois
hylkää

toisille ne
tässä tilanteessa
kelpaa

milloin ihmiset
turhaan
hävittämiseen
herää

pienikin raha
voi olla ollekkin
tarpeen

ne voi olla
tarvittavia
toiselle

ja niitä voi
kierrättää

ja niiden
noukkijat
tekevät
ekoteon

ja luonto
kiittää
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin, kaikki pullot pitäisi saada kierrätykseen.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut