Ilmaa

Runoilija nicky

mies
Julkaistu:
454
Liittynyt: 27.4.2009
Viimeksi paikalla: 2.4.2024 7:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.11.1966

 

Rakkaus on
välillä kuin
ilmaa

mitä kauemmaksi
ja korkeammalle
mennään

sitä ohuemmaksi
se koko ajan
tulee

ja mitä
ohuemmaksi
se tulee

sitä helpommin
se loppuu

ja siitä vain
muisto jää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut