muualla muuta
maata muhevampata
moisin maisemin
toisin taitoisin toisin
sen selitellä soisin
esille ensin
ylisinkin ystävin
asiaa auvon
kiireineni kerkesin
herjaamasta herkesin
älyäkkönä
osaa olemassasi
ensinnäkkänään
paatko puutteessa pareen
jalon jyvän joutavaan
puheenparresta
tekotarpeen tapainen
nälänpidäke
nuottiavain nilihin
hukkuu huonon hoiossa
Selite:
ääh, mitä, missä...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi