Yritän edelleen
taakseni kinastellen
katse
jämäkästi eteenpäin
kuljettaa sanojani
sanomia niin
kuin sanomattomiakin
joihinkin saattaa olla jäänyt
anottavia
hieman onnahtaviakin
pikkuvikaisia
mutta puhtoisia
ainakin niin tarkoitettu
vaik' ei niilläkään mitään
omiakaan ajatuksia puolelle
teholle enempää aikaan saatettu
(joku hakkaa: haka haka börning...)
vaihtuikin jo..se mieli
mutta suu vaan käy
ble ble blee...
käyhän tämä näinkin
(omituista)
omanmoista mongerrusta
RUSTA voi hitto! joka
paikkaa
tunkee mainoksia...
nimittelemättä muita
voisin amiraali Horatiolle,
jolle soisin
myös silmäniskun,
tietty tarkasti toiseen
ettei enempää vcahinkoa vaan
enää osakseen hah! johan tuohon
pienellä livahti
..niin, mitäs se Horatio naalisilla
mainoksilla no niin taas..
olkoon nyt se asia.. jäähän sitä
miltei
aina jotain (satoa) korjaamatta
näistä niin tarkkaa lukua pitämään
..muuta kun virthaa
kinthaasseen..
jaa, tuli vieraita..
laitan pienestä vihreestä
paketista
kahvia tulemaan
ja tarjoilen yhden lahjan joka jäi antamatta ammoin
(mielestäni siinä on Maijojen
tähtien takaisia tuttavia
ajopeleineen
en ole varma ehkä hän saa sen tulk'autettua..)
taustat saa jäädä soimaan
hissuksiin.. kävelen takaperin keittiöön
jos vaikka vielä
joku ois jääny
jotenki börning..
ei havuja ilman
puita
*mennee*
Selite:
https://www.youtube.com/watch?v=pTYbGjnmG3U
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut