ka - tossakin - kärpäsen taiteilemia laikkuja...

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
1057
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 8.11.2024 11:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 




Kaikkeuden avaruudesta

kiteytyneenä läjänä

Maa, se udun iskostuma,

muotoutui pyöreähköksi

möhköksi. Voi hyvin

kuvitella, millä hinnalla

sen pinnalla on mahdollista

loppuun asti matkustella.

Laista en osaltaan osaa ottaa

kantoja lukuisiin hakkailuihin,

mutta avoimesti koittaen kasvattaa

taimikkoa sitä mukaa, kuin kiikuinkin

aallokko kutsuu, kannattaa varustautua

vesille ottamalla liivit ajoissa esille.

Jotta olisi mitä riisua kun musiikki lakkaa,

lepikon laidassa voi kirmata laamapaidassa.

Taas keulii..

Höpsis, miä koitan asettua.. aalloille.

Temppu, se oli temppu. Kolia kaminaan.. lempaten.

S/S Jopot kas kuin hutas tyhjin taskuin

aivan oikian stemun soikian

täytteeksi mieltäen myötä.

Minkäs teet, kaikki sanat on jo

lausuttu, kirjoitettu ja kuultu,

uskomatta kuitenkaan itse,

sitä mitä koittaa uskotella muille.

Delegoimalla vähäisenkin älynsä,

saa lopunajan paeta vastuutaan

poimien metsäkukkia tai puskan marjoja

https://www.youtube.com/watch?v=PiKQO6BVzyA

lisäämättä verottavia arvoja enempää

kuin tarvis tosiaan olisi.

Raha rulettaa, elämä kulettaa.

Kaksinkertainen Höpsis huuto..

Keskinkertaiselle .. sille tälle..

(pyyhe) ranskaksi le..

ja kolmas kerta...


https://www.youtube.com/watch?v=9PDBWZtEOz8








 
Selite: 
https://www.youtube.com/watch?v=jcr9IYSxNTQ
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut