Taitse aatosten raskaiden
laulu hermoon käy kaskaiden
Ilman tasainen pärinä
puna Paavalin värinä
Syli Sussun kuumottavi
koivet yhteen kun ottavi
Kummeksuipa vuoren peikko
mikä on tuo siipiveikko
kääntyen vaikk' oisi selin
silti antaa soittopelin
ilman surinalla täyttää
miltähän tuo mahtaa näyttää..?
Haaveillen tuon saisko kiikkiin
taltuttaen pitkään piikkiin
Tutkiskelun aikaan itse
näki siipien lävitse
Kyllä ääntä mailmaan mahtuu
muuten murheeseen pakahtuu...
Antoi kaskaiden näin laulaa
viritellä lemmen paulaa
seurattako itse jäisin
ilmaa vain jos päryyttäisin
Selite:
http://www.youtube.com/watch?v=UwVu6FyHq8k
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Perkule kun on hyvä riimittely ja rupes naurattamaan väkisin tossa lopussa, että todennäköinen olisi yksin jäänti, ainakin jos enemmän päräyttelisit. ;)
Hyvin rimmaava satumainen runo
Hauskasti ja huumorilla kirjoittelet luonnon ihmeellisistä äänistä ;)
Sivut