Tien vierustalla
on paikka mansikalla
missä viihtyä
eikä metsähakkuista
ole syytä kiihtyä...
Selite:
http://www.youtube.com/watch?v=gDpNhD5I2Ik
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Tien vierustalla
on paikka mansikalla
missä viihtyä
eikä metsähakkuista
ole syytä kiihtyä...
Kommentit
Pahoinpidellyt
ovat nykyisin aukot
mansikkaa vailla
sarjassamme
karpolla on asiaa
pidin
Mansikkainen on suosittu laji ;)
Mansikkainen sen makoisampi
kun on teistä kaukana.
Ehhh...he he ;D
...ja runokin kelpaa !!
Sivut