On aika tullut tietää sunkin
mistä tuntee hyvän munkin;
sit' vaikee hymyttä on niellä
eikä perään huutele se siellä...
Selite:
-Sokuria suunpielessä-
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
On aika tullut tietää sunkin
mistä tuntee hyvän munkin;
sit' vaikee hymyttä on niellä
eikä perään huutele se siellä...
Kommentit
Jes; johan tässä alkaa joulutortut kyllästyttääkin...;)
nam nam herkkuja... :P
no ei oo ainakaan montaa asia mitä meittiä :D :D
kiitti viel arvosteluista.. :)
namiahan se munkki on ja *virn* haukkaa
palasen niin mielellään. Sokuria suupielistä pyyhkien:D Melkoinen kaloripommihan munkki on, mutta joskus..
Totta sanelet....namia on
runosi myös, mahdoton,
maku nimittäin munkin...
saa miettiä, itsekunkin,
mielessään kiitellä,
sokeria nieleskellä!
Äidin sokerimunkit ovat minun mielestäni maailman parhaita...niistä muiston mukavan toit silmieni eteen tällä runolla...lämmin kiitos myös sanoista, lähetän sen hymyn keralla.
Sivut