oli mullakin
nöösinä päähineitä
moneenkin lähtöön
en vain aina funtsinut
miltä meno maistuisi
muidenkin suusta
kuin koulumme rehtorin
kylillä kuului
aivan itseksenikin
uskoin ohjeistuvani
ihme aatteissain
jo ku vain sitten jakoi
välitunnilla
mainoslehtisiäkin
rikastumis mielessä
toisen piirtämät
lätkäsankarein kuvat
luokan parhaita
oli värikynillä
silloin aikaan saatuja
uskoisin niiden
olevan viel' tallella,
ainahan toivoo
voi kaivella muistista
mielellään itse kukin
toki toisenkin
puolesta diorinkin
verhoamilla
viitoilla voi tulkita
myös tulevaisuussa
mäessä vasta
varsinaisesta hyötyin
tavoittelijaa
muiskutellessa matkaan
voi päätyä joutuin hatkaan
joko hiljaa siis
tien mielensä mukaan ain'
raivisuttaen
männynkäpyisiäkin
omapäisimmin tavoin
vihdoin valkenee
saunatontun sanoma
navat vastakkain
asettelemalla saa
nopein lähtijä nähdä***
Selite:
*C-moon,taiajanmerkitkumoonsanoauramies*
*jatkuneekin*
*jokusenverran..*
*joskus*
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi