Todellisuuden rinnalla on toinen. Väliverhoa raottaa jo voinen. Sinä olet, me olemme, hekin ovat eksyneet niin kuin Jon nekin. Tuntein kukin ikään kuin vaivais' loinen... oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 23.4.2020 20:42 Star Kerrassaan upeaa kerrontaa, elämässä on paljon "oppitunteja" <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut