ladun varrella
ystävien avuja
kannustamalla
lyhyellä matkalla
hetkisen heijjaamalla
sprinttiosuuden
jälkeen ehkä parille
voi avautua
mahdollisuus yrittää
tulla ymmärretyksi
pienten enkelten
laulaessa lemmestä
vielä muistellen
arvoista joista eroon
ei pyritty luistellen
harmaan sävyjä
sävelien väleissä
voi kuulla maalla
ja kaupunkien yllä
luomakunnan laulavan
murusia vain
laudalle varistaissain
arkisin varvuin
juoksen kujalta puistoon
tosin vain unelmissain...
Selite:
https://www.youtube.com/watch?v=PNbBDrceCy8
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi