sua tahdoin mä vain
pyöritellä ja taittaa
ehdit kuitenkin
mut yllättäen ensin
sä polves koukkuun laittaa
silti kampesin
mä uumaasi uumallein
ja niin varmaankin
aivan luontevasti tein
kai selväks vain itsellein
että tanhuten
usein käydä voi kuten
heinätöissäkin
- otteestani luovasta
sain vain heinän suovasta...
höh..
Selite:
brasilian uutisista..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi