kahden vaiheilla kuin kissa kynnyksellä ilmaa arvellen viilenee vai lämpenee eessuntaassun steppailee... Selite: https://www.youtube.com/watch?v=mfqEunAzUS8oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 3.10.2024 7:28 artojohannes Hauska lämpömittari! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 3.10.2024 8:03 Adastra Nii o, mokomaki... :) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 3.10.2024 17:06 IsoLate Kunhan ei jää häntä oven välliin :) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen … 2 3 4 5 6 7 8 9 10 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut