kuinka kukin voi
jakaa mielipiteitä
kohteliaasti
jos kiireisenä kysyy
-tanssitaanko ensinkään...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
kuinka kukin voi
jakaa mielipiteitä
kohteliaasti
jos kiireisenä kysyy
-tanssitaanko ensinkään...
Kommentit
Oivallista. :)
Eipä kysyvä tieltä eksy.
Sivut