kuinka maustaisit
sellaisen selityksen
jota lapsesi
joutuu sulattelemaan
vielä aikuisiällä
miten voi olla
sallittua sellainen
mikä aiheuttaa
tuleville polville
väistämättömän vastuun
päästöoikeutta
kaiken kiireen keskellä
on nyt ilmassa
kun päättäjät pysyvät
maassaan maansa tavalla
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi