Elämä pelissä yritys hautomo
epäonnistujamainen käytös
sanojen järjestysmies häiriö näpistys
Palkantojen jako avain kysymys
Paras ken sanoja seuraa vaksi
marginaali rangaistus verovaatimus ilmoitus
virka intoilijain vastuuvapaudesta
Terve Suomi teeveessä Telluksella
kiertoon kasvatus laitos oikaisuvaatimus
Pekka ja/tai Pätkä ajukopan sisustajina
Panelikeskustelu mielien tiloista nykyajassa
markan setelissä toinenkin puoli
majusille korsia kintaalla viittain
tanssii ähkien kanssa tähkien
Nisuja ja numeroita
mieletöntä menoa
toimetonta tuloa
onnetonta oloa
vähäsen valoa
Tässä tilassa
itsen ilossa
vähempää
vähempi
kunkin
konto
kuitenki
kaikitenki
milloinkana
mielin mitenki
suuresti suremati
ajankuluun puuttumati
virheestä viri viittomaan
oikopäin pois osoittamaan
numeroksi notkistuttelemalla
sanalle sijaa siivoa saattelemalla
miettien mistä on tullu
miten minne mennä mieli
omana aikanaan itse,
muutamien ties muijenki,
joskus jouettava jonnekin
kuinka verran kustakin
kulkijasta mieltään matkassa...
Patarumpu
Kaamea meteli
Selite:
Joku konsertti kai
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut