Taivaallisena koreografiana kantaesitys Selite: ~Karungin kaunosielun innoittamana~oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 14.12.2006 0:00 Mandella Nimi ja kolme sanaa = kaunis taulu, upea tunnelma, ihana kokemus...ja vain kolmella sanalla ja nimellä! Olen sanaton! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 14.12.2006 0:00 vonderwall Loistava esitys! ^^ *taputi tap* Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 14.12.2006 0:00 Marle On niin värikäs haiku, että taivaankansikin leiskuu. Upea, kiittelee yksi koukkuun jäänyt :-) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 16.12.2006 0:00 512771dba98fda75046e9de3aa28ea20 kolmen sanan runo. yksinkertainen on kaunista! =) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 14.12.2006 0:00 vaakanainen Hyvä kuvaus. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 14.12.2006 0:00 Annakka Koreografia on sinänsä kaunis;) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 17.12.2006 0:00 Vedensininen Noillakin sanoilla sen jo näkee. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 14.12.2006 0:00 epeli Kiitos ystäväni. Riemullista joulun odotusta! Joulumielellä Valde! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 14.12.2006 0:00 077167ab730b8997fb1f43a00a5827fe aivan mahtavaa, sait onnellisen kauniin mielen, juuri nyt Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 14.12.2006 0:00 Alppivuokko Se koreografia voittaakin kaikki muut! Loistava oivallus runoksi! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 14.12.2006 0:00 Taratar Celestiaaliset koreografiat - ei koskaan kahta samanlaista näytöstä - innoittavat kutomaan sanat kauniisti. (luin tämän sivun runot ja pidin niistä kaikista). Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 5.3.2008 0:00 epuli Ja aina ainutkertainen. Ei uusintoja. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Nimi ja kolme sanaa = kaunis taulu, upea tunnelma, ihana kokemus...ja vain kolmella sanalla ja nimellä! Olen sanaton!
Loistava esitys! ^^ *taputi tap*
On niin värikäs haiku,
että taivaankansikin leiskuu.
Upea, kiittelee yksi
koukkuun jäänyt :-)
kolmen sanan runo. yksinkertainen on kaunista! =)
Hyvä kuvaus.
Koreografia on sinänsä kaunis;)
Noillakin sanoilla sen jo näkee.
Kiitos ystäväni.
Riemullista joulun odotusta!
Joulumielellä Valde!
aivan mahtavaa, sait onnellisen kauniin mielen, juuri nyt
Se koreografia voittaakin kaikki muut! Loistava oivallus runoksi!
Celestiaaliset koreografiat
- ei koskaan kahta samanlaista näytöstä -
innoittavat kutomaan sanat kauniisti.
(luin tämän sivun runot ja pidin niistä kaikista).
Ja aina ainutkertainen. Ei uusintoja.
Sivut