Aina ympärvuotisesti, niin kesällä kuin talvella,
saa uskollisna suomalainen yhteiskuntaa palvella.
Vaikk' osans' uhrais'kin uran puolesta
niin rinnus myöhemmin täyttyy huolesta.
Vaan eipä anna pankkiirikaan omatunnon kalvella.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi