jospa jalkaisin
mä kuntoilla alkaisin
-silti lie laisin
tai vain ylimalkaisin
katsein armoa saisin
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
jospa jalkaisin
mä kuntoilla alkaisin
-silti lie laisin
tai vain ylimalkaisin
katsein armoa saisin
Kommentit
Voisi olla niinkin, mutta ehkä sitten toisaalta myös empatiaa kovasti sen myötä, että jaksat puskea eteenpäin.
Ymmärtää taisin.
Ja laulaisin
jos osaisin.
Nytpä panit pahan
mikä määrä mahan
vyötäröltä hävittäisi
jotta pyykkilauta jäisi.
Sivut