t* u* u* l* e* e* hiusteni latvat kuin kuurankukat * * ikkunaasi * kuvastuu * * * * hiusteni * * * latvat kuin * * jäätyneet pisarat * timantteina * * kimmeltää hiusten latvat kuin lumiset oksat tuulessa villiintyy hiusteni latvat lumienkelin pyrynä luoksesi lennättää...
Selite:
Valoisaa joulunalusaikaa ;)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihan kuin vastaan olisi tullut vanha tuttu =)
Sinut tunnistaa tästä ihanuudesta !
Pirteä, mukava runo
kauneutta kahdessa tasossa
Mahtava taideteos taas tämä.
Tuulitukka vanha tuttu
lumisiipi sininuttu.
Ihanaa sinua,
sydäntuulen tuivertamaa.
Sivut