istuin paperin luo kirjoitin “ethän koske kiitos” -hmmm “ethän koske” - mutta jos et saa koskea miten sitten tiedät miten pehmeä onkaan ihoni miten suloisesti se värisee miten syvään huokaan minä kun hitaasti vedät kädelläsi viivaa toisesta pehmeästä toiseen kaaria hivellen seuraillen nipukasta toiseen paperi rypistyy - silmät kiinni odotan...
Selite:
Olin kirjoittamassa näyttelyyn menossa olevaan työhön lappua "Ethän koske, kiitos"
mutta siitähän tulikin aivan muuta ;)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mielikuvitusksesi on hauska ystäväsi jaahan kunhan pysyt perässä,
runosi on seireeni, kauneuden ja houkutuksen aisti,
tuli latautunut tunnelmainen runo.
Ja runon nimikin on täysin runolle sopiva,
odotus on ihanaa <3
Nalle Puhin sanoin, parasta on hetki juuri ennen hunajan syöntiä.
Sivut