Sydän taitaa opettaa.
Suorastaan, kouluttaa
järjen ääntä taipumaan.
Tunteensa tunnustamaan
vasten kaikkia sääntöjä
järjenvastaisia tekoja.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3
Sydän taitaa opettaa.
Suorastaan, kouluttaa
järjen ääntä taipumaan.
Tunteensa tunnustamaan
vasten kaikkia sääntöjä
järjenvastaisia tekoja.
Kommentit
Ihana! Tunteet ja järki niin harvoin kulkevat käsikädessä. Pidin
Kaunis ja viisas! Tykkäsin.
Ihana runo
Sivut