ei koska aikaa ei ollut
ei aina tätä päivääkään
ehkä tunti tai ei aina sitäkään
ei puhuttu silloin koskaan elämästä
ei koska aikaa ei ollut
ei kauniista ihanteista
ehkä siksi kun ei niitä ollut
mutta tänään on hetki totta
ja muistan surusilmäsi
koska aikaa oli
ehkä tunti tai ehkä enemmän
mutta tänään on hetki totta
ja minulla on surusilmäni
ilovarjoni alla hakemassa suojaa
ehkä tunnin tai ehkä enemmän
9.4.2018 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut