teehetken aikaan
kuvat vilisevät
Gaboronen kaduista
rohkeudesta
oikeudesta
ei lintukaan opetellut lentämään
ellei tietäisi merkitystä
se mistä maailma alkaa
ei ole vielä ollut
ellei laulu ole soinut
elämän taitteessa
tarvitsemme jokaista
puhumaan
tekemään
me katsomme tietä A1 etelään
muistelemme toisia kuvia
kun lehdet aukenivat
kun vankilan ovet avautuivat
ajasta jolloin jotain
oli syntynyt uudelleen
© HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno, mukaansa tempaava.
Hieno, viimeiset kaksi säkeistöä ovat aivan loistavat!
Mukava runo
Sivut