vaniljasiideriä jäillä ja tanssittiin
minä sanoin silloin tahdon
sinun toiselle avioliitolle
vuotta aiemmin jo sanoin tahdon
todella hyvälle ystävyydelle
melkein seitsemän vuotta
ja minä sanoin tahdon
minun ensimmäiselle avioliitolle
"sisko tahtoisin jäädä,
mutta moottoritie on kuuma"
jos nuoruus on joskus kipeää,
neljäkymmentä elämän vuotta on pelkkää juhlaa
minä kelaan muistojeni nauhaa
ja yhtä yötä Helsingissä
kaikki mikä on ollut totta
on elämää ja hyvää
tässä vaiheessa ilmansuunnat
lasketaan jokaisella sormella
mitä kahdesta kädestä löytyy
2.4.2018 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut