Lataamme virityskuvaa
tarjoamme teille vaihtoehtoa
unimatkaa kahdeksan tunnin risteilypaketilla
mielen väreilyä
jotain hetkien kollaasia
sattumakorteista sekoitettua halpamatkaa
niin kuin nämä elämät puhuvat
kuuluvat arvoitukset
yhä enemmän kompakysymysten sijaan
kirjoita matkakertomus Höyhensaarien ympärikierrosta
kuvaile seitsemän saarta, seitsemän merta,
seitsemän ihmettä ja seitsemän ilmeistä
hymyt joiden edessä haluaa pysähtyä.
21.11.2019 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut