Ja niin sanoin:
minä menen nukkumaan,
siis minä menen nukkumaan
ja tarkoitan, että minä menen nukkumaan.
Näissä silmissä on väsymystä,
päässä on unen tarvetta,
kehossa halua levätä
ja jos uni tulisi
tilaisin kauneutta, mutta en rikkautta
tilaisin oivallusta, en viisautta
tilaisin hassutusta, en ihmeitä
antaisin aikaa pohtia itseäni:
silmät kiinni, mieli avoinna.
19.3.2018 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut