en ehtinyt sanoa sanaakaan
sähkö katkesi
taivaan tummuutta vasten
lokin kirkasti salama
kirkaisu
ja varjo
taos
ja murtuma
sateen jokainen tavu
vinoja rivejä
sinun nimeäsi
uudelleen ja uudelleen
maahan saakka
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi