Niin rujo hän oli,
että hänen viehättävyytensä sokaisi minut,
kun tanssin kuin ohimennen
sen seinän editse, jossa hän seisoskeli.
Tassilavan katto aukeni
ja tähti putosi hänen otsalleen
ja tango soi, se soi koko illan,
se soi koko yön,
se soi elämäni loppuun saakka,
kunnes minä vihdoin rohkenen
hakea tanssiin
itse hampaattoman
kuoleman.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hui! Olipa yllättävä loppu runossasi.
Aika puistattavan kalsea ja yllättävä oli runon loppu.
Sivut