ovikello soi
kaksi pientä tyttöä oven takana
myyvät kiviä
eurolla yksi iso
ja monta pientä lisäksi
sanon: ostan
jos maalaatte ne
okei, sanoo toinen tyttö
kohta soi ovikello uudelleen
siinä ovat vastamaalatut kivet
punaista, sinistä, vihreää, keltaista
euron sijaan annan kaksi
ovathan ne niin kauniita
äläkä jätä niitä sateeseen!
kuulen myyjien varoituksen
ne on maalattu
vesiväreillä
Selite:
Ne kivet ovat edelleen terassilla värinsä oikein hyvin säilyttäneinä, vaikka aikaa on kulunut mahdollisesti jo pari vuotta!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi