Muisti, joka teroitetulla ajatuksella
palauttaa tarkan värikoodin jakamattomat luvut,
hyljeksii muistoa, jossa häilähtää jonkin kukan tuoksu,
eikä muista enää sitä väriä ja kehen se liittyi.
palauttaa tarkan värikoodin jakamattomat luvut,
hyljeksii muistoa, jossa häilähtää jonkin kukan tuoksu,
eikä muista enää sitä väriä ja kehen se liittyi.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut