Kuljen ajatuksissani.
Olen askeleen päästä perillä.
Viivytellen hämärtyy.
Tulen unohtamaan päämäärän.
Päivä laskee.
Pää painuu
punaista taivasta vasten.
Punaista taivasta vasten
puun siluetti.
Mahdollisuuksien oksisto,
suuntiin haaroittuneet,
kansoitetut oksat.
Pyrähdys.
Tyhjät oksat.
Lintuparvi
kiertoteitse
vaihtaa puuta.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut